Aruba: Team Oranje splitst zich even op

Door Ella Vermeulen
Maxima aruba

Na dagenlang op elkaars lip te hebben gezeten splitste het koninklijk gezelschap zich voor het middagprogramma op Aruba even op.

Maxima Aruba
© Brunopress

De royal econome bracht een veldbezoek aan een groenteteler, die deelnemer is aan de business academy van kredietverstrekker Qredits.

Maxima aruba hakken
© Brunopress

Zonder daarbij concessies te doen aan haar stijl: gotta love her!

Trouwens lief dat ze op dit soort momenten niet blind voor het werkbezoek gaat, maar ook oog heeft voor zo'n adorable ukje.

Amalia aruba voetbal
© ANP

Prinses Amalia ging met haar mentor (hier nog tijdens het ochtendprogramma op een Aloe Farm) op pad. 

En dat leverde dit pareltje op. 

Amalia Aruba
© ANP

Daarna gingen ze op bezoek bij de voetbal academy van de Arubaanse Voetbal Bond (AVB) in het Compleho Deportivo Frans Figaroa. Getalenteerde jongeren krijgen hier voetbaltrainingen onder leiding van gespecialiseerde trainers.

In de avond vond bij Fort Zoutman het Bon Bini Festival plaats. Na een rondgang over het Plaza Padú, met een presentatie van lokale producten en muzikale optredens, woonden Willem-Alexander, Máxima en Amalia 'een verkenning' bij over de cultuur en geschiedenis van Aruba, met Caribische muziek en dans.

Oranjes Aruba Bon bini
© ANP

En dat zag er zo uit. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in