Rupert wie? Jerry Hall trekt een fijne Revenge Dress uit de kast!

Jerry Hall Mugler x H&M
© Mugler x H&M

Wraak is zoet, zeker in een kick-ass jurk.

De beste reactie als je hoort dat je ex-man, die je nogal bruut per appje heeft gedumpt, zich nog geen jaar later alweer heeft verloofd? Een sexy LBD die aan alle kanten uitstraalt dat je beter af bent zonder hem,  natuurlijk.  

Jerry Hall (66) heeft even laten zien wat Rupert Murdoch (92) versmaadt in een leuke mini-jurk van Mugler x H&M (op hoge hakken; in verband met het ego van niet al te lange Rupert droeg ze naast hem meestal flatjes) en sindsdien heeft niemand het nog over de verloving van Murdoch. Ze komt op 1:00 in beeld en steelt heerlijk de show.

Jerry hall prinses diana revenge dress
© Mugler x H&M / Getty Images

En als je nu denkt: 'Ik kén dit ergens van…' Yep, de jurk lijkt sprekend op de Revenge Dress van Christina Stambolian waarmee prinses Diana in 1994 haar ex Charles vakkundig mee van de voorpagina's veegde toen hij voor het eerst openlijk over zijn relatie met Camilla had gesproken.

Jerry Hall Thierry Mugler 1996
© Getty Images

Jerry en Mugler (Thierry overleed vorig jaar) werken al jaren samen: ze was vanaf het begin een van zijn muzes, liep al mee in zijn eerste catwalkshows in de jaren zeventig en werd later het gezicht van het parfum Angel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in