Kijktip voor Moederdag: Isa Hoes en Nance Coolen in MAMAS Bedankt

Isa Hoes Nance Coolen Mamas Bedankt
© .

Kijk op Moederdag naar MAMAS Bedankt, gepresenteerd door Kinderfonds MAMAS ambassadeur Nance Coolen en Isa Hoes (die op de cover van het juninummer van Nouveau staat). Het belooft een indrukwekkende show te worden vol beelden en verhalen uit Zuid-Afrika, van kinderen die dankzij steun van het fonds kans hebben op een toekomst.

Throwbacks

Je ziet ontroerende terugblikken met onder andere Kim-Lian van der Meij, verrassende optredens en vooral veel liefde en dankbaarheid voor onze moeders en de MAMAS.

Zo bedankt ambassadeur Robèrt van Beckhoven een bijzonder persoon met een heerlijke Moederdagtaart en zet viervoudig Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn haar moeder op bijzondere wijze in het zonnetje.

Mama Power

Het Kinderfonds MAMAS steunt ruim 1900 indrukwekkende, sterke Zuid-Afrikaanse vrouwen die zich inzetten voor de kinderen van hun land. Vanuit hun eigen buurt gaan zij het gevecht met armoede aan en geven kinderen een betere toekomst.

Zondag 14 mei om 17.00 uur op RTL 4

Mamas en het Perfecte Plaatje op Reis

eloise van oranje het perfecte plaatje
© RTL4

Ook gravinfluencer Eloise van Oranje draagt bij aan een MAMAS-momentje. Samen met onder andere Jaap Jongbloed en zanger Rob Dekay doet zij mee aan het tv-programma Het Perfecte Plaatje Op Reis. De eerste helft van de tweede aflevering, op 17 mei, staat in het teken van de MAMAS. Acht bekende Nederlanders laten zich raken door het werk van de MAMAS en leggen hun ervaringen vast op prachtige foto’s.

Woensdag 17 mei om 20.30 uur op RTL 4

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in