Veelbelovend: Jennifer Aniston en Julia Roberts gaan bodyswappen

Jennifer Aniston Julia Roberts 2016

De Romcom Queens zijn één keer eerder samen te zien geweest, in Mother's Day. En jaren negentig iconen Jennifer Aniston en Julia Roberts gaan de uitdaging opnieuw aan in een nieuw, nog naamloos project. Het wordt – uiteraard – een comedy waarin ze van lichaam verwisselen, een thema waarmee Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan eerder met Freaky Friday een klassieker neerzetten.

Bidding war

De titel is nog niet bekend Aniston en Roberts zijn (samen met Margot Robbie) co-producers; het project kwam twee weken geleden op de markt, wat prompt een woeste 'bidding war' in Hollywood veroorzaakte: Jennifer (53) en Julia (55) hebben duidelijk nog niets aan appeal ingeboet. Amazon Studios heeft de productie uiteindelijk binnen gesleept.

Happy 50 & meer!

Dat er zo koortsachtig op werd geboden, heeft een beetje te maken met het succes van Ticket To Paradise, waarin Julia te zien was met George Clooney. Het is echter ook bewijs dat Hollywood tegenwoordig heel anders kijkt naar vrouwen van boven de vijftig en alles wat ze te bieden hebben aan talent, ervaring en verhalen. Het is ook terug te zien in de Oscarnominaties voor Beste Actrice dit jaar. Progress indeed! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in