Trijntje Oosterhuis gaat samen met partner zéér flexibel de 100 tegemoet

Trijntje Oosterhuis

In een Instagram post blikt Trijntje terug op haar 50e verjaardag eerder dit jaar. Want van het tango-optreden tijdens haar feest kan ze nog steeds geen genoeg krijgen. Sterker, ze is vastberaden zich samen met partner Alvin aan de sensuele dans te wagen.

Terugtellen

Carlos en Mirella waren de twee gelukkige tangodansers die het feest van Trijntje mochten sieren met een optreden. Zowel Trijntje als haar gasten waren hier erg van onder de indruk.

Ook ruim een maand later is Trijntje nog aan het nagenieten, zo blijkt uit het filmpje dat ze deelde op haar Instagram pagina. “Carlos en Mirella hebben ons betoverd met hun fantastische, sensuele tango dans. Wat geweldig als je samen zo kunt dansen! Carlos en Mirella zijn een fantastisch paar! En wie wilt er nou niet zo met z’n partner kunnen dansen? Ik heb mijn man Alvin en mijzelf een workshop tango dansen cadeau gedaan! Want vanaf 50 gaan we terugtellen en flexibel en fit de tweede helft van ons leven in! Dit filmpje is ons streven! En tot die tijd genieten we van deze twee prachtige mensen die op het hoogst haalbare niveau hun passie uitvoeren. Wat hebben wij van jullie genoten!”, deelt Trijntje.

Trijntje aan de tango

Of we binnenkort ook zo een filmpje zullen zien waarin Trijntje en Alvin de tango dansen blijft nog even de vraag. Een goede (en gezellige) manier om samen flexibel te blijven is het in elk geval zeker.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in