Sarah Ferguson spreekt op uitvaart Lisa Marie Presley

lisa marie presley uitvaart

Sarah Ferguson, Axl Rose en Alanis Morissette hebben zondag gesproken dan wel gezongen tijdens de uitvaartdienst van Lisa Marie Presley.

lisa marie presley uitvaart
© Getty Images

De hertogin van York was een goede vriendin van Lisa Marie, die op 54-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand. Ze had lieve woorden voor Presley's dochters (en overleden zoon): "Voor Riley, Harper, Finley en Ben, maar voor iedereen: we marcheren vooruit", aldus Ferguson. "We zullen jullie bijstaan, je hoeft alleen je hand maar uit te steken en ik zal er zijn."

Ferguson liet eerder al weten ontzet te zijn door het plotse overlijden van „haar trouwe vriendin" Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley. "Ik zal iedere dag aan je blijven denken", schreef Ferguson in een bericht op social media. "We zijn al jaren trouwe vrienden. Ik ben er voor je familie, om hen te steunen. Ik ben diep bedroefd. Ik houd je in mijn hart."

lisa marie presley uitvaart
© Getty Images

Ook Axl Rose en Alanis Morissette waren aanwezig bij de 'viering' van het leven van Lisa Marie, zoals de familie het zelf noemt. De zanger van Guns ’n Roses bracht het nummer November Rain ten gehore...

lisa marie presley uitvaart
© Getty Images

...Alanis Morissette haar nummer Rest.

lisa marie presley uitvaart
© Getty Images

Lisa Marie is begraven op het Presley familiekerkhofje op Graceland naast haar zoon Benjamin. Het stuk met de witte Avalanche rozen is van Oprah.

Lisa Marie had eerder haar begrafenis besproken en gevraagd om het niet te verdrietig te maken 'als de dag ooit komt'.