Rozengeur & Wodka Lime-actrice Ghislaine Pierie (53) overleden

Ghislaine Pirie

Nog zo jong…

Actrice Ghislaine Pierie, onder meer bekend van de tv-series Rozengeur & Wodka Lime en Westenwind, is vrijdag op 53-jarige leeftijd overleden. Dat laat een woordvoerder zaterdag namens haar familie weten aan het ANP. Pierie overleed aan de gevolgen van kanker.

De actrice was tussen 1999 en 2002 te zien in de serie Westenwind. In Rozengeur & Wodka Lime speelde Pierie van 2001 tot 2006 zes seizoenen lang de rol van Babette van Woensel.

Daarna kwam haar acteercarrière op een laag pitje te staan en werkte ze als kok. Pierie speelde recent nog wel in onder meer de series Vechtershart en Doodstil. Komend voorjaar zal ze te zien zijn in de serie Droom van de Jeugd.

In mei voelde Pierie zich niet goed en werd kanker bij haar geconstateerd. Al snel werd duidelijk dat de situatie uitzichtloos was.

De actrice is in het bijzijn van haar twee broers en haar man Patrick Neumann overleden. De uitvaart vindt plaats in besloten kring.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in