• Fashion

Piece of my Heart cast allemaal in een Claesje naar de première

Fashion en een fijne film, altijd een topcombinatie!

Door Ella Vermeulen
premiere piece of my heart

Fashionfeestje, anyone? De nieuwe Nederlandse bioscoopfilm van regisseur Dana Nechushtan: Piece of My Heart is gisteren feestelijk in première gegaan in het theater De La Mar in Amsterdam en de styling was om te zoenen.

cast piece of my heart in claes iversen
© Linda Stulic

Hoofdrolspeelsters Elaine Meijerink, Roos Englebert en Tina de Bruin verschenen, samen met choreografe van de film Igone de Jongh en co-producent Bracha van Doesburgh in prachtige looks van modeontwerper Claes Iversen op de rode loper. 

Over Piece of My Heart

Amsterdam, de jaren 70. Terwijl Olga en Irma, beiden getalenteerde danseressen, zich staande proberen te houden in de veeleisende en ambitieuze balletwereld, wordt Olga als de grote nieuwe ster van het Koninklijk Ballet gelanceerd.

Al snel ontdekt Olga ook de schaduwzijde van haar talent en moet Irma toezien hoe haar beste vriendin bezwijkt onder de prestatiedruk, zichzelf verliezend in het losbandige nachtleven. Piece of My Heart vertelt het verhaal over uitzonderlijk talent, maar bovenal dat van een ultieme vriendschap. 

De nieuwe collectie van Iversen is geïnspireerd door de jaren zeventig en paste daarom naadloos bij deze filmpremière.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in