Oww, Leco van Zadelhoffs dochter is alweer 17 jaar!

leco van zadelhoff

Robbie is vandaag jarig en dat wordt gevierd.

Na het verliezen van een dierbare moeten over het algemeen altijd eerst alle seizoenen er een keer overheen zijn gegaan, voor het een beetje 'normaal' begint te worden.

Zo zal het ook zijn voor Robbie, de dochter van Leco Zadelhoff, die vandaag zeventien is geworden. Zoals altijd feliciteert de Maestro in Mooimaken haar online.

Swipe in de post even naar links om Robbie nu te zien. Het verdrietige kantje aan de verjaardag is dat haar andere vader Rob vorig jaar overleed. Leco en Rob gingen in 2016 na negentien jaar samen uit elkaar. ‘Papa Rob was en is trots op je.. de mama’s en ik ook ! For always in our hearts! En ga worden wie je graag wil zijn .. ik sta aan de zijlijn .. altijd! X love you’, aldus van Zadelhoff.

Voor Leco verliefd werd op Carlos, was hij jarenlang samen met Rob Sintenie, die een bekende modezaak had. De zus van Rob - Jennet - en haar ex-vriendin Sjamke zijn de moeders van Robbie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in