Ontroerend: Riley Keough deelt laatste foto met haar moeder Lisa Marie Presley

Riley Keough en Lisa Marie Presley in 2017

Lisa Marie heeft nog kunnen meemaken dat ze oma werd.

Riley Keough (33), de oudste dochter van de op 12 januari overleden Lisa Marie Presley, heeft de laatste foto die ze met haar moeder nam gedeeld. Het is een onbevangen kiekje, moeder en dochter in het Formosa Café in West-Hollywood, om daar op 8 januari de geboortedag van hun vader en opa Elvis Presley te vieren.  

Tijdens de uitvaart op Graceland in Memphis onthulde Riley's man Ben Smith Peterson, die uit naam van Riley een eerbetoon uitsprak aan Lisa Marie, dat ze een dochtertje hebben gekregen. De naam van het meisje is niet bekend gemaakt, maar aangezien het meisje in 2022 is geboren, heeft Lisa Marie haar eerste kleinkind nog in haar armen kunnen houden.

"Ik ben eeuwig dankbaar dat ik 33 jaar met je door heb mogen brengen," aldus Riley. "Ik heb beslist de beste moeder van de wereld voor mij gekozen. Ik herinner me hoe je me in bad deed, hoe je me knuffelde en hoe je rook. Ik herinner me alle briefjes die je elke dag in mijn broodtrommel stopte en hoe blij ik altijd was als je me uit school kwam ophalen. Bedankt dat je me hebt laten zien dat liefde het enige is wat telt in het leven. Ik hoop dat je weet hoeveel er van jou is gehouden."

Lisa Marie laat haar moeder Priscilla Presley na en naast Riley haar dochters Finley en Harper Lockwood (14) en dus een kleindochter. Zoon Benjamin Keough (27) overleed in 2020.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in