Martijn Krabbé over Anouk: 'Je zal ermee moeten werken!'

Martijn Krabbé

De presentator neemt in Isola di Beau geen blad voor de mond.

Beau van Erven Dorens had een behoorlijk spraakmakende aflevering van Isola di Beau dit weekend. Niet alleen vertelde Martijn Krabbé dat hij gaat stoppen met tv maken, ook het The Voice-schandaal en de samenwerking met coach Anouk kwam ter sprake.

Anouk bij TVOH

Anouk besloot haar werk als coach bij het programma neer te leggen toen er verhalen naar buiten kwamen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik achter de schermen bij het programma. Ze noemde het programma "een corrupte bende."

'IK BEN ALTIJD VRESELIJK BLIJ MET HAAR GEWEEST, MAAR ZIJ VOND HET EEN KLOTE FORMAT'

Anouk was geen makkelijke om mee te werken, zo vertelt Krabbé in het RTL-programma. "Ik ben altijd vreselijk blij met haar geweest, maar zij vond het een klote format," zegt hij. Anouk zou 'best' één goede kandidate willen coachen, maar niet nog zeven 'kneuzen'. "Dat is hartstikke leuk, maar je zal ermee moeten werken," aldus Krabbé, die zegt dat Anouk constant "een grote zwarte donderwolk" om haar heen had.

'WE HEBBEN VERDORIE DE RODE LOPER VOOR JE UITGELEGD DE AFGELOPEN ZES JAAR'

Krabbé kon er naar eigen zeggen wel om lachen. "Maar het heeft ons als productie veel moeite gekost om haar een beetje vrolijk te houden. En wat gebeurt er dan? Dit ontploft en binnen een week zegt zij: 'dit is één grote corrupte bende'. "Hoe denk je dat wij ons voelden allemaal? We hebben verdorie de rode loper voor je uitgelegd de afgelopen zes jaar. Wat zullen we nou krijgen?"

En hoe zit het nu met zijn toekomstplannen? "Ik heb er deze week over nagedacht, van wat ga ik eens doen met mijn leven," zegt Martijn. "Want dat ik iets anders ga doen, dat is wel duidelijk." Op de vraag van Beau of hij  wil stoppen met televisie maken zegt hij: "Ja, ik wil iets anders gaan doen. Ik denk een jaar of drie of zo, ik denk dat dit mijn laatste contract is." Hij zou als DJ verder willen.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in