Martha Stewart (81) in badpak op cover Sports Illustrated

We’ve said it before and we’ll say it again: Martha is fab!

Martha Stewart cover Sports Illustrated
© Sports Illustrated

Op je 81e sexy in badpak op de cover van een magazine. Lifestylegrootheid Martha Stewart doet het gewoon. En is daarmee Sports Illustrateds oudste covermodel ooit.

Het blad grossiert normaal toch vooral in jonge fitnessmodellen. Maar dit jaar heeft de badpakkeneditie vier coversterren uit alle hoeken van de samenleving. Naast Martha sieren actrice Megan Fox (37), de Duitse (transgender) zangeres Kim Petras (30) en fitnessmodel Brooks Nader (27) hun eigen covers.

Martha Stewart cover Sports Illustrated
© Sports Illustrated

Martha toog naar de Dominicaanse Republiek voor allerhande badpakkenposes (hier zie je er meer) en gooit natuurlijk weer allerlei wijsheid over ouder worden op ons.

Martha Stewart Sports Illustrated
© Sports Illustrated

“Leeftijd is niet belangrijk voor vriendschappen of succes. Wat mensen doen, hoe ze denken, hoe ze handelen, dat is veel belangrijker dan leeftijd.”

Lees hier alles over Martha’s beautyregime.

Marthe Stewart Sports Illustrated
© Sports Illustrated

“Ik denk niet heel veel na over leeftijd, maar ik vind het toch wel historisch om de oudste ooit op deze cover te zijn. Mijn motto is altijd geweest: ‘als je niet meer verandert, ben je dood’, dus dit voelde voor mij als de kans van mijn leven. Hopelijk inspireert de cover anderen om ook eens iets nieuws te proberen. In welke levensfase dan ook.”

Hear hear!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in