Madonna's gezicht zorgt voor verwarring bij de Grammy's

She’s a material girl. En dat materiaal is… filler.

madonna grammy

Beyoncé was te laat voor haar eigen award, Jennifer Lopez en Ben Affleck kibbelden openlijk tijdens de uitzending. En nóg heeft iedereen het de dag na de Grammy’s voornamelijk over… Madonna.

Want die heeft weer iets nieuws. Of nou ja: ze heeft weer eens iets (teveel) laten doen.

Op social media reageerden fans en vijanden van de Material Girl geschokt op Madge’s uiterlijk toen ze heel even langskwam om het optreden van Sam Smith en Kim Petras aan te kondigen. Want WAT was er gebeurd?

Madonna Grammy

Dit lijkt toch precies op een nep-Madonna die is ingehuurd omdat de echte niet kon?’, klonk het. En: “Ze ziet er goed uit voor iemand van haar leeftijd. Als ze een 2700 jaar oude vampier is die baby’s eet.”

‘En de award voor Beste Nieuwe Gezicht…’, was er ook nog één.

Au.

Maar eerlijk is eerlijk: er zat wel iets in al die kritieken, hoe sappig en grappig ook verwoord. En echt niet alleen door de opvallende vlechten en geblondeerde wenkbrauwen.

Zelf lijkt Madonna geen moment te zitten met de kritiek, uiteraard. Ze sprak op het podium: “Wat ik heb geleerd na veertig jaar in de muziekwereld is dat als mensen je schokkend, schandalig, getroebleerd, problematisch, provocatief of gevaarlijk noemen, je zeker iets goed doet.”

Missie geslaagd.

Later dit jaar gaat Madonna weer op tournee. Eens zien hoe ze er dan uitziet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in