Laura Pausini deelt prachtige beelden van haar bruiloft

Laura Pausini Paolo Carta bruiloft
© Laura Pausini / Instagram

Laura en Paolo Carta zijn al sinds 2005 bij elkaar.

Een podium, een gitaar, een mopje zingen en een jawoord: Laura Pausini is getrouwd met Paolo Carta, zo deelt de zangeres woensdag op Instagram. De 48-jarige Italiaanse heeft sinds 2005 een relatie met de tien jaar oudere muzikant. Samen kregen zij in 2013 dochter Paola.

En natuurlijk was Paola bruidsmeisje. "We hebben ja gezegd”, deelt Pausini bij een video van haar trouwdag. Hierin is te zien hoe de zangeres het nummer Davanti a Noi ten gehore brengt onder begeleiding van haar echtgenoot op de gitaar. Pausini en Carta hebben het lied, waarmee zij hun geloften uitwisselden, samen geschreven.

Laura Pausini Paolo Carta bruiloft
© Laura Pausini / Instagram

Volgens Radio Italia waren vrienden en familie van Pausini (we zijn een béétje verliefd op haar trouwjurk!) in het huis van haar ouders uitgenodigd om haar dertigjarig jubileum als zangeres te vieren. Eenmaal ter plaatse bleek dat het niet om een jubileumfeestje ging, maar om de trouwerij van Pausini en Carta.

In een filmpje in haar story bevestigt Pausini haar status als getrouwde vrouw. "Het is allemaal waar, ik ben getrouwd.”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in