Katja Schuurman uit de kleren, meteen onder vuur

Láát die vrouw toch.

Door Ella Vermeulen
Katja Schuurman

Katja Schuurman (47) wil graag wat meer volgers op Instagram – geen onbelangrijk businessmodel voor haar als ZZP'er - en daarvoor gaat ze au naturel op de foto, overigens nog best keurig.

De foto had zó op OnlyFans had gekund, misschien ook nog een ideetje voor La Schuurman. 

Haar bekende volgers reageren massaal op de naaktfoto. 'Als t werkt laat weten!' schrijft Nicolette Kluijver. Nicky Romero zegt: 'Ik heb dit dus ook geprobeerd, werkte bij mij averechts.' 

Toetsenbordridders

Het Commentariaat van Twitter is dan weer kritisch. Er wordt haar Britney Spears-achtige aandachtsverslaving verweten en ze zou ook nog een slechte moeder zijn. "Welk voorbeeld stel je voor je eigen kinderen? Als je meer aandacht wilt, dan trek je gewoon je kleren uit, net als mama!" stelt ene Petra. Want zoiets zeg je ook tegen een man die met ontbloot bovenlijf op de foto gaat?  

Leven en laten leven

Het is 2022. Je zou toch denken dat je best een goede moeder kunt zijn én kunt genieten van je lijf. Als we er allemaal zo uit zouden zien als Katja, zouden we vermoedelijk óók regelmatig wulps op de foto gaan. We leven in een vrij land, als ze als moeder van middelbare leeftijd zo op Instagram wil staan, dan staat niets haar in de weg en dan hoeft ze daar geen verantwoording voor af te leggen. Leven en laten leven, mensen. En weer door.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in