Jennifer Aniston viert 51e verjaardag met sexy cover

Door Martine Schut
Jennifer Aniston viert 51e verjaardag met sexy cover

Jennifer Aniston is 51 geworden, maar het lijkt bij de actrice wel alsof de tijd heeft stilgestaan. Dat bewijst ze door gewoon zonder broek op de cover van Interview Magazine te gaan staan.

En dat vinden wij stoer.

Kinderen

In het magazine zelf gaat Jennifer overigens nog een stapje verder door in een zijden bh te poseren. De actrice werd ter ere van haar verjaardag aan de tand gevoeld door goede vriendin en actrice Sandra Bullock. Het was een eerlijk en openhartig gesprek over de toekomst.

Jennifer vertelt onder meer dat het moederschap niet volledig uitgesloten. Ze heeft een bepaald beeld in haar hoofd en daarin komen kinderen voor. "Ik hoor de oceaan, ik zie de oceaan, ik zie kinderen rennen, ik hoor ijsblokjes in een glas en ik ruik eten dat wordt bereid. Dat is het mooie beeld in mijn hoofd."

Compleet

Jennifer liet eerder al doorschemeren dat ze wel kinderen zou willen, maar dat ze er vrede mee zou hebben als ze er niet komen. "Het idee heerst dat als vrouwen niet getrouwd zijn en geen kinderen hebben, ze niet succesvol zijn, of niet gelukkig. We zijn compleet met of zonder partner, met of zonder kind. Dat is onze eigen beslissing en alleen die van ons."

Bron: Interview Magazine Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in