/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F2%2F5%2F232344952.jpg)
In haar Friends-jaren at Jennifer Aniston seizoen in seizoen uit altijd hetzelfde als lunch: een Cobb Salade.
Daarin zitten ijsbergsla, waterkers, andijvie en romaine (bindsla), met verder tomaten, bacon, kalkoenborst, hardgekookt ei, avocado, bieslook en roquefort, in nette rijtjes geserveerd in een schaal of op een bord.
Eigen recept
Ze is er nog altijd een fan van, maar heeft inmiddels zelf een hartige salade gemaakt die vaker op tafel komt. "Ik hou niet zo van romaine," vertelde ze in de Today show. "Dus mijn basis is botersla. Daar gooi ik paddenstoelen over, ik ben ook gek op spruitjes en tomaat.:
'Ik zal nooit mijn kaas opgeven'
"Verder avocado, kalamata olijven, altijd wat kaas – ik zal nooit mijn kaas opgeven. Ik doe geschaafde Parmezaan, pecorino, feta of gewoon allemaal. Gehakte amandelen, zonnebloempitten. En dan nog een kleingesneden gekookt of gepocheerd ei, met een vinaigrette van olie en azijn. En in het weekend gewoon goeie ouwe ranch dressing*."
*Ranch Dressing is een populaire Amerikaanse dressing van karnemelk, mayonaise, zout, knoflook, ui, mosterd, groene kruiden en specerijen als peper, paprikapoeder en mosterdzaad.
Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in
- WireImage