Het pittoreske Abcoude is de nieuwe hotspot voor BN’ers!

Arie en Romy Boomsma

Het pittoreske dorpje Abcoude – officieel onderdeel van de provincie Utrecht maar ook grenzend aan Amsterdam – is voor steeds meer BN’ers dé plek gebleken om neer te strijken. En dat snappen we – in Abcoude vind je de rust, ruimte en het groen van een dorp terwijl je ook binnen no time naar Amsterdam kan fietsen of rijden.

Van A tot Boomsma

Zo bewoont Arie Boomsma met zijn gezin een oude boerderij in het dorp. Zijn vrouw Romy heeft haar creatieve visie de vrije loop gelaten en zowel het huis als het erf omgetoverd tot een waar paradijsje. Op haar Instagram account (@romyboomsma) zijn regelmatig delen van het prachtige huis te zien.

Maar naast de familie Boomsma hebben meerdere BN’ers de weg naar Abcoude weten te vinden – ook Najib Amhali, Eva Jinek, Trijntje Oosterhuis en Peter van der Vorst wonen in het dorp. De laatste drie kunnen makkelijk bij elkaar langs voor een kopje suiker, want die wonen ook nog eens in dezelfde straat.

Romantiek op de hoek

Volgens bekendeburen.nl kochten Trijntje en partner Alvin in 2020 een romantisch hoekhuis in het dorp, inclusief veranda à la Pippi Langkous en vlonderterras in de achtertuin. Het huis aan het water geeft ook mogelijkheden tot het aanleggen van een bootje. Dat Trijntje het bruisende Amsterdam voor deze wonderlijke plek heeft verruild, dat snappen we wel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in