Het gaat niet zo lekker tussen de Presley's na de dood van Lisa Marie…

familie presley

De rechter moet eraan te pas komen.

Je las het hier al eerder: na de dood van Lisa Marie Presley was er vrijwel meteen gedoe over haar testament. Leek dat eerst nog wel met een sisser af te lopen, inmiddels is er ruzie over het Presley-vermogen en het eigendomsrecht over het landgoed Graceland, bedevaartplaats voor fans en een grote bron van inkomsten. Het is na het Witte Huis het meest bezochte huis in de Verenigde Staten, elk jaar trekt het 500.000 tot 700.000 bezoekers.

Sloten vervangen

Lisa Marie's dochter Riley heeft haar oma Priscilla Presley inmiddels de toegang tot Graceland ontzet en voor de zekerheid alle sloten laten vervangen. Priscilla vecht de laatste wil van haar dochter aan.  In een verzoekschrift dat zij bij de rechtbank in Los Angeles indiende trekt zij de ’geloofwaardigheid van in 2016 aangebrachte wijzigingen in het levenstestament’ in twijfel.

Voor de rechter 

Op 13 april staan kleindochter en grootmoeder tegenover elkaar voor de rechter. "Riley is er kapot van dat het tot een rechtszaak moet komen," vertelt een bron aan Entertainment Tonight. "Momenteel is er geen contact met haar oma, er wordt alleen gecommuniceerd via advocaten. Riley is erg gestrest, maar probeert positief te blijven. Dat lukt deels, dankzij haar dochtertje (ze is net moeder geworden - red) en haar echtgenoot." 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in