Gordon wil weg uit Dubai, heeft nu Melbourne op het oog (mét Gavin, uiteraard)

Gavin Rozario en Gordon 2023
© Gordon Heuckeroth / Instagram

Niemand is zo wispelturig als Gordon, zo lijkt het. Na twee jaar te hebben gejubeld over Dubai, dat volgens hem vele malen beter is dan het 'onveilige en negatieve' Nederland, lijkt de volgende emigratie in de maak.

Zoals eerder deze week bekend werd, is Gordon voornemens te trouwen, zijn vriend Gavin Rozario heeft 'm een aanzoek gedaan 'and he said yes!'. En nu blijken de tortels – net tien weken samen en dus reeds verloofd – grote plannen te hebben om te verkassen.

'Stad zonder hart'

"We gaan in Dubai samenwonen voorlopig, maar ik denk niet dat we daar gaan blijven," zegt Gordon bij Radio 538. "Ik bedoel: ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is wel erg leeg hoor. Het is heel erg op geld gericht. Het is een stad zonder hart. Het is er heerlijk, het is een fantastische plek.”

Gaat Gordon weg omdat hij gaat trouwen met een man? Nee, dat is het niet. “Er wonen heel veel gays in Dubai. Dat is logisch, want er wonen meer dan 4 miljoen expats. Het wordt allemaal gedoogd en door de vingers gezien. Er zijn zelfs gayfeesten. Alles kan daar, alles is mogelijk. Je moet je gewoon aan de regels houden.”

Zuid-Afrika, waar hij eerder woonde, is volgens hem geen optie, want daar vindt hij het niet veilig genoeg en dat huis is net verkocht. Het wordt dus Melbourne of een Europese stad. “We weten het nog niet.”

'Goede baan'

Over kritiek dat het allemaal wel heel snel gaat en of Gavin geen golddigger is zegt Gordon: "Nee, schat. Hij heeft een heel goede baan in Australië. Hij werkt bij Burberry, hij heeft z’n dingen voor elkaar."

Dit is het helemaal, aldus Gordon. "Je weet dat dit goed zit. Dit voel je, dit merk je aan alles. Hij wist helemaal niet wie ik was, wat ik deed. Ik heb dat ook de eerste dagen gewoon niet verteld. Gewoon eerst kijken hoe en wat. Het is een heel ander kaliber."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in