Gisele Bündchen over scheiding: 'Soms groei je samen, soms groei je uit elkaar'

Gisele Bundchen
© Getty Images

De breuk tussen Gisele Bündchen en haar man, American footballspeler Tom Brady, hing al een tijdje in de lucht. In Vanity Fair legt Gisele uit dat het niet alleen maar kwam omdat Tom steeds beloofde een punt achter zijn carrière als topsporter te zetten, om dat toch weer op dat besluit te terug te komen. Het huwelijk zou zijn gesneuveld op een ultimatum van Gisele.

Vermeend ultimatum

"Wauw, mensen hebben het echt alleen dat ervan gemaakt. Wat er is gezegd is slechts één stukje van een veel grotere puzzel. Het is niet zo zwart-wit", aldus Bündchen, die de beweringen van haar vermeende ultimatum onder meer "zeer pijnlijk" en "het gekste wat ik ooit heb gehoord" noemt.

"Ik heb altijd voor hem gejuicht, en dat blijf ik ook altijd doen. Als er één iemand is van wie ik wil dat hij de gelukkigste persoon op aarde is, dan is hij het wel", zegt ze over haar ex-man. "Ik wil dat al zijn dromen uitkomen, dat meen ik echt uit de grond van mijn hart."

Gisele Bundchen en Tom Brady
© Getty Images

De reden dat Bündchen en Brady, die in 2009 trouwden, vorig jaar toch uit elkaar gingen heeft volgens het model te maken met andere dingen. "Soms groei je samen, soms groei je uit elkaar. Toen we elkaar ontmoetten wilden we een gezin en wilden we allebei van alles.

Naarmate de tijd verstreek, realiseerden we ons dat we andere dingen wilden en nu moeten we een keuze maken. Dat betekent niet dat je niet van de ander houdt. Het houdt in dat je iemand moet vinden die je tegemoet wil komen. Het is een dans en een kwestie van balans zoeken."

Terugkijkend op hun huwelijk, waar twee kinderen van 13 en 10 uit voortkwamen, heeft Bündchen geen spijt: "We spelen niet tegen elkaar. We zijn een team en dat is mooi. Ik kijk er zonder spijt op terug."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in