Deze 10 BN'ers doen mee aan Wie Is De Mol

Wie Is De Mol?

Het 23e seizoen van de kijkcijferhit speelt zich af in Zuid-Afrika.

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zijn zaterdag bekendgemaakt. Onder meer presentatrice Froukje de Both, acteur Soy Kroon en Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo doen mee aan het programma.

Ook hoofdredacteur Anke de Jong, cabaretier Annick Boer, onderzoeksjournalist Daniël Verlaan, presentator Jurre Geluk, acteur Nabil Aoulad Ayad, presentator Sander de Kramer en actrice Sarah Janneh behoren tot de kandidaten.

Het 23e seizoen van de kijkcijferhit speelt zich af in Zuid-Afrika. Fans konden dit jaar achterhalen wie de kandidaten zijn door het oplossen van puzzels op vijf verschillende plekken in het land.

Door een reeks opdrachten uit te voeren konden ze, behalve het gastland, ook de kandidaten van de komende reeks onthullen. Per geopende kist werden twee kandidaten bekend.

Het 23e seizoen van Wie is de Mol? is vanaf begin januari te zien. Rik van de Westelaken presenteert het programma zoals vanouds.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in