Chantal Janzen viert 5e verjaardag van Bobby

Chantal Janzen
© Brunopress

Chantal Janzen deelt een ontroerend bericht inclusief schattige foto’s ter ere van zoontje Bobby’s 5e verjaardag (op de openingsfoto overigens Chantal met James, óók adorable). 

Chantal deelt dat Bobby ook wel Bobby ‘Allermooiste Ooit’ Geeratz genoemd kan worden, want haar Bob vindt alles ‘het allermooiste’.

Allermooiste badjas

Op 29 maart mocht Bobby 5 kaarsjes uitblazen. Reden voor Chantal om twee lieve foto’s te delen met daaronder een schattig verhaal over haar zoon. “We zitten nu even in een huurhuis, een fijne plek maar hij heeft maar weinig spullen van zijn eigen oude kamertje mee omdat dat er hier niet in past. Hij zet gisteren drie Legopoppetjes en twee lampjes neer en roept ‘wauw! Dit is mijn allermooiste kamer ooit!’. Vanochtend werd hij wakker en zegt ‘ik heb het allerlekkerste geslapen van de wereld!’. Hij ziet mij in een ouwe badjas, make- uploos, met vet haar én bril op rommelen in een verhuisdoos en zucht: ‘Dit is echt je allermooiste badjas ooit’.

 

Bonusoom Leco

Volgens Chantal moeten ook alle tekeningen eraan geloven. “Iedere tekening die hij van school meeneemt is ‘zijn allermooiste tekening ooit’. Als ik een knipbeurt krijg en Leco (ja, Bob heeft geluk met zo’n bonusoom) zijn haren ook even meepakt, moeten we een week lang aanhoren ‘vind jij mijn haren ook zó mooi?’. Als de zon ook maar een béétje schijnt, is het ‘de allermooiste dag van m’n leven’. En afgelopen weekend was zijn feestje en dit was, uiteraard, ‘het allermooiste feestje ooit’. De titel ‘allermooiste allerleukste jongen’ moet hij delen met zijn oudere broers, maar de titel ‘allerbeste genieter’ sleept ie tot nu toe in de wacht. Want we proberen je al 5 jaar bij te benen, met dat ‘van alles optimaal genieten’, maar jij wint tot nu toe. Bobby we houden zoveel van jou. Ga in je leven maar altijd voor ‘het allermooiste ooit’,” sluit Chantal af.

Volgens Monique (het knipperlicht liefje van André Hazes) is de post ‘de allerleukste van de dag’. Marieke Elsinga comment dat ze er bijna tranen van in haar ogen kreeg.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in