André van Duin (75) wordt gechanteerd, doet aangifte

Door Ella Vermeulen
andre van duin

Van Duin wordt afgeperst…

André van Duin (75) heeft zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops aangifte laten doen vanwege een valse beschuldiging en chantage. Dat laten de advocaten weten in een persbericht.

Aangifte

'Op 4 februari 2023 is door de heer André van Duin aan Knoops’ Advocaten verzocht om namens hem aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie te Amsterdam in verband met het feit dat hij door een persoon vals wordt beschuldigd en hiermee recentelijk wordt gechanteerd tot het betalen van een geldbedrag', staat in het persbericht van zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops. 

De advocaten vervolgen: 'Deze aangifte is diezelfde dag gedaan bij het Openbaar Ministerie. Vanwege de ernst van deze chantage heeft de heer Van Duin besloten deze aangifte te doen, met het verzoek aan het Openbaar Ministerie om deze aangifte te onderzoeken en tot actie over te gaan.'

'Even schrikken'

Het OM laat aan RTL Boulevard weten dat ze de aangifte hebben ontvangen en ze gaan de zaak onderzoeken. André laat op zijn beurt weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. Het was even schrikken voor de presentator, maar hij ziet de zaak met vertrouwen tegemoet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in