Leco helpt je aan de Eva-look

Leco helpt je aan de Eva-look

Alles over Eva's coverlook.

Wat krijgen we veel vragen over de make-uplook van Eva Jinek in de nieuwste Nouveau! Hoog tijd om grootmeester Leco even naar het naadje van de kous te vragen.

Wat direct opvalt: je hebt Eva’s prachtige blauwe ogen nóg mooier gemaakt. Hoe doen we dat thuis na?

“Ik heb voor Eva een roestkleurig oogpotlood gebruikt: Pillow Talk van Charlotte Tilbury. Dat is de kracht van deze look, die maakt haar ogen nog blauwer. Net als het bruine oogpotlood onder haar ogen trouwens. Voor de oogschaduw heb ik mijn favoriete basiskleuren gebruikt, en ik heb nepwimpers en véél mascara gebruikt. Zwarte, maar op de puntjes ook de Bourgognekleur van Saint Laurent om het blauw van de ogen nóg intenser te maken.”

Leco helpt je aan de Eva-look

En die lippen, daar dromen we inmiddels bijna van op de redactie. Mogen we de lipkleur weten?

“Dat is een lipstick van Tom Ford, om precies te zijn de kleur Blush Nude.”

Hoe was het om met Eva te werken?

“Het is ongelooflijk leuk om met Eva te werken omdat ze zoveel houdt van make-up. Dat enthousiasme is voor mij heel erg fijn – iemand die niet bij elk streepje bang is wat ik doe. We zijn er dan ook helemaal voor gegaan. Een glamourous look met internationale allure, sterk maar zonder sterke tegenstellingen en extremiteiten. Het moest powerful worden, maar ook een beetje een naturel effect hebben.”

Leco helpt je aan de Eva-look

De nieuwe Nouveau met Eva Jinek op de cover ligt nu in de winkels en is hier te bestellen.

Beeld: Roger Neve

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in