Wat een snoepjes! Fred van Leer lanceert collectie met Steve Madden

Als je van een beetje kleur houdt, zit je hier goed.

Fred x Steve Madden

Uitgesproken en kleurrijk. Twee woorden die Fred van Leer omschrijven én zijn nieuwe samenwerking met schoenenlabel Steve Madden.

De #TOBITEFOR-collectie is er eentje om van te smullen voor wie van hoge hakken en een beetje kleur (van pastel tot knal) houdt. Tikje gewaagd, met veel personality. Het past bij Fred, en ook bij Steve Madden. Twee mannen die een fascinatie delen voor hoge hakken.

Fred van Leer Steve Madden
© Steve Madden

Fred: “Vroeger, toen ik nog jong was, had ik al een fascinatie voor hoge hakken en mijn stijlicoon Jessica Rabbit, Barbie en de toen zo populaire pin-up girls. Hoe hoger de hak, hoe mooier de benen en voeten uitkomen.”

Een eigen lijn met schoenen is een droom die uitkomt voor de stylist en presentator. Juist met Steve Madden, want: “Het merk staat voor inclusiviteit en diversiteit en we gaan ook nog eens tot en met maat 45.”

Fred van Leer Steve Madden
© Steve Madden

Lakleer, slangenleer, studs, sandaaltjes en over-the-knee laarzen. De collectie is niet voor muurbloempjes, zoveel is wel duidelijk.

Je shopt ze hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in