Strak in het lentepak: dít voorjaarsuniform moet je hebben

Gigi Hadid
© Getty Images

Velen denken bij de ultieme jaren ’90 look aan de off-shoulder jurk van Julia Roberts in Pretty Woman, maar haar rode pak inclusief wijde shorts uit de slotscène was net zo iconisch. En fashionable, want het oversized pak met korte pantalon is ook nu weer een hot item.

À la Gigi

Niet alleen op de runway zien we het bermuda-ensemble terug – ook celebrities omarmen de trend. En hoe. Zo zagen we Gigi Hadid in een minimalistische, camelkleurige variant in combinatie met klassieke zilveren oorbellen, een donkere panty, pumps in dezelfde kleur én – zoals het een supermodel betaamt – een grote zonnebril. Ook merken als Brandon Maxwell en Ami gaven een moderne twist aan het pak – de eerste maakte het jasje een flink stuk korter, waar de tweede juist ging voor éxtra oversized.

Paris Fashion Week
© Getty Images

Perfecte lente look

Hoewel de kekke pakken werden getoond tijdens de shows voor de winter van dit jaar, kunnen we er net als Gigi beter vroeg mee aan de haal gaan. Want in Nederland leent het voorjaarsweer zich uiteraard beter voor een look met korte broek. En gelukkig snapt Zara dat – de trendy pakken zijn daar nu al te koop. Worden we blij van, en ons portemonnees ook.

Zara.com
© Zara.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in