Premium zonnebrillen voor een prikje, zit je klaar?

Zeeman zonnebrillen
© Zeeman

Zonnebrillen van bekende fashion merken kosten vaak honderden euro’s, en toch vallen modeliefhebbers er massaal voor. Ze gaan er blind van uit dat het met de kwaliteit wel goed zit. Maar is dat wel zo? Betaal je ook echt voor kwaliteit?

Fashion stunts

Om daarachter te komen heeft Zeeman – beroemd om eerdere razendsnel uitverkochte fashion stunts -  nu zelf een collectie design zonnebrillen ontwikkeld samen met een gerenommeerde brildesigner. De uitdaging: een echte design zonnebril van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

zonnebril audrey
© .

De brillen zijn gemaakt van premium materialen, en zijn ingekocht in grote aantallen. Rechtstreeks bij één van de bekendste fabrieken waar vele andere premium zonnebrillen worden gemaakt. De zonnebrillen worden verkocht in de eigen winkels, zonder luxe brillenkokers.

Geen hoge marges

Wat blijkt? Als je alles eenvoudig houdt, hoeft een design zonnebril van premium kwaliteit niet meer dan € 24,99 te kosten. Bij zonnebrillen van dure fashion merken betaal je vooral voor de hoge marges van de vele tussenschakels. Zoals importeurs, groothandels en de luxe winkels en warenhuizen waar de zonnebrillen worden verkocht.

Premium kwaliteit

zonnebril gif
© .

Net als de monturen zijn ook de brillenglazen van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn aan de binnenkant ontspiegeld voor een helder zicht met meer rust voor de ogen en hebben een UV400-filter voor optimale bescherming tegen de zon. De combinatie van een tijdloos ontwerp, de premium materialen en perfecte pasvorm met kwalitatieve glazen zorgt voor jarenlang draagcomfort.

ClassicZ

Zeeman zonnebrillen
© .

De collectie heeft twee verschillende lijnen. De ClassicZ collectie bestaat uit 5 ontwerpen die zijn geïnspireerd op de basisvormen van klassieke brilmonturen. Ieder montuur heeft een tijdloos design en is zo ontworpen dat ze veel mensen goed staan.

De ultieme basics dus, die nooit uit de mode raken en die door hun premium kwaliteit lang meegaan. Deze ClassicZ collectie heeft Zeeman in grote aantallen laten maken en is vanaf 24 mei om 9.00 uur te koop in de Zeeman winkels en de webshop voor 24,99.

SpecialZ

Zeeman zonnebrillen
© .

Daarnaast komt het label ook met een SpecialZ collectie. Deze bestaat uit 3 opvallende ontwerpen in speciaal voor Zeeman gemaakte kleuren. Deze exclusieve zonnebrillen zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt en ook vanaf 24 mei om 9:00 te koop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in