Máxima's couturier Natan slaat (mode)vleugels uit naar Frankrijk

Door Martine Schut
Máxima's couturier Natan slaat (mode)vleugels uit naar Frankrijk

Hij is de hofleverancier van veel koningshuizen: Natan. Ook koningin Máxima hijst zich graag en vaak in een creatie van de Belgische designer. 

Naast een winkel in ons land (Amsterdam) en zes bij onze buren is het tijd om de vleugels uit te slaan. 

Parijs

De gelukkige: hoofdstad Parijs. De deuren van de winkel (zie foto's hieronder) zijn nog maar net open. “Parijs is de internationale modehoofdstad. Ik krijg al geregeld Franse klanten over de vloer in mijn winkel in Brussel, maar het is beter om naar hen toe te komen. Zo kunnen we onze internationale afzetmarkt vergroten",  aldus designer baron Edouard Vermeulen.

Zoals gezegd is Máxima groot fan van Natan, maar ook koningin Mathilde. Zij trouwde in een japon van het merk. Maar ook in Zweden en Luxemburg zijn er royals die Vermeulen kleedt. Het merk staat bekend om z'n kleurrijke, minimalistische designs. Op naar Parijs nu dus. Wellicht zien we Brigitte Macron (die nu verslingerd is aan Louis Vuitton) binnenkort in een Natan?

3 x Maxima in Natan

Bron: De Standaard Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in