Dua Lipa en Donatella gaan op La Vacanza!

dua Lipa donatella versace
© .

Gezien de vriendschap van zangeres Dua Lipa en ontwerper Donatella Versace was het een kwestie van wachten tot er een samenwerking zou komen. Die is in de maak: La Vacanza zal op 23 mei worden getoond in Cannes en is daarna meteen te koop.

Dua Lipa is al jaren kind aan huis bij Versace. De 27-jarige Britse zangeres verscheen al in creaties van het merk tijdens haar concerten en schitterde eerder als model voor Versace tijdens Fashion Week.

dua Lipa donatella versace
© .

Ik ben heel blij dat ik samen met Donatella de damescollectie ‘La Vacanza’ heb ontworpen," zegt Dua Lipa. "Ik vind het een hele eer dat ze me de kans gaf om mijn zomerinspiraties de vrije loop te laten tijdens het ontwerpproces. Het voelt echt als een droom."

Het resultaat? Een high summer-collectie die het magische gevoel van zomer weergeeft. Modediva Donatella Versace is alvast laaiend enthousiast over de samenwerking. “Ik hou van de dynamiek tussen Dua en ik. Ze is sterk, onbevreesd en vrij, en haar creatieve visie is uitzonderlijk. Deze collectie vraagt dan ook om een bijzondere en intieme modeshow.”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in