Beetje fashionable de piste af? Pied-de-poule, darling!

Door Ella Vermeulen
dior

Elk zichzelf respecterend luxe label heeft tegenwoordig ook een wintersportcollectie. Kniesoor die er op let dat de helft van de pistes er momenteel groen bijligt: de écht koude maanden komen er nog aan en boven de 2000 meter schijnen de condities goed te zijn.

Eerder gaven we al vintage royal après ski inspiratie en tips voor fabulous snowboots. Hier vindt je highlights van de nieuwste collecties om fashionable mee door de tiefschnee te ploegen.

Pucci
© Pucci

Fusalp viert haar 70ste verjaardag samen met Pucci en het is fabulous.

Moose
© Moose

Moose is outerwear voor gevorderden. Ook al val je op de witte piste al om bij het pizzapunten, in deze looks lijk je een Olympisch kampioen.

Woolrich
© Woolrich

Woolrich is Cool. Als in Darth Vader Duister. Heel techie-tech, heel waterdicht, heel cool: de Made in Italy Ski capsule collectie valt in ieder geval lekker op in de witte sneeuw. Maar je moet er wel enig ennui bij uitstralen. Anders is het niet cool, maar gewoon somber.

Oakley
© Oakley

Oakley heeft niet alleen spannende sneeuwbrillen, maar ook outerwear en eigen snowboards om de look helemaal af te stylen.

Louis Vuitton
© Louis Vuitton

Louis Vuitton rekent op mooi winterweer en weinig vallen, afgaand op de collectie die meer geschikt lijkt om te gaan winkelen in Gstaad dan om eens slalommend de berg af te gaan.

Je schijnt in de Chanel Neige collectie te kunnen skiën, maar ontwerper Virginie Viard prijst 'm zelf vooral aan voor de après ski.

Dior
© Dior

DiorAlps is de leukste collectie van het seizoen: functioneel en fashionable, wat wil je nog meer?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in