Sandaaltjes proof: zachte zomervoeten

Sandaaltjes proof: zachte zomervoeten

Het blote voeten-seizoen is heerlijk, maar onze voeten hebben er wel een beetje onder te lijden. En worden er ook niet mooier van. Wat extra aandacht kan geen kwaad.

Bruine voeten met mooi gelakte nagels kunnen prima in een open schoentje, maar nu ze dagelijks zo out in the open zijn, hebben ze het ook zwaar.

Elke dag smeren, is een must voor zachte, mooie voeten, en een extra thuisbehandelingetje af en toe is zeker geen overbodige luxe. Zo worden ze weer lekker zacht.

Dit zijn de ingrediënten die je nodig hebt:

1/2 kopje havermout1 tl cayennepeper1 tl kaneel1 tl olijfolie1 tl honing3 el water8 druppels eucalyptusolie

En dan:

Meng (en verpulver) havermout, cayennepeper en kaneel goed door elkaar met een staafmixer of in een keukenmachine. Deze 'kruimels' meng je vervolgens met andere ingrediënten.

Verwarm nu twee vochtige handdoekjes in de magnetron. Smeer je voeten in met het kruimelige papje (het ziet er niet uit, maar denk aan het resultaat!) en omwikkel de voetjes met de warme, vochtige handdoeken. Kwartiertje laten intrekken, afspoelen en... superzachte voeten!

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.