3 geurige beautyuitjes voor de kerstdagen!

Nét wat je nodig hebt, zo'n verwenmomentje.

parfums mysore

Op zoek naar een leuk uitje tijdens de kerstdagen? Wij zetten drie zalige verwenarrangementen voor je op een rij, leuk met zus, moeder, dochter, vriendin. Of met allemaal tegelijkertijd natuurlijk. Jezelf verwennen is namelijk de mooiste daad van zelfliefde.

Parfumarrangement bij LaMysore

Hoofdredacteur Claudia ging je al een keer voor en kwam in hogere sferen door de zalige luchten. Daarbij past dit helemaal binnen het maak-je-eigen-creatie-concept.

parfum mysore
© LaMysore

Een soort haute couture onder de parfums. Uit meer dan 120 parfum extracten kies je jouw favoriete geuren die samensmelten tot een uniek parfum waarvan er maar één op de wereld is.

LaMysore parfums
© LaMysore

Deze droom wordt werkelijkheid bij Le Parfum van La Mysore in Bussum en Emmeloord waar je geheel in privésfeer je eigen, unieke, exclusieve parfum kunt maken.

De workshop duurt 2,5 uur, je maakt 50 ml parfum. Aantal deelnemers is 1-4 personen. Prijs van dit privé arrangement is € 199,00 2e persoon 30 % korting , 3e en 4e persoon 50% korting, Meer personen, in overleg.

LaMysore Cosmetics

 

Vino-therapy bij Thermae 2000

Jezelf onderdompelen in wijn, dat kan bij Thermae 2000 doordat wijndomein St. Martinus zijn wijnpulp (dat wat overblijft na het persen) ter beschikking stelt voor een ultieme wijnbad-experience.

 

Thermae wijnbad
© Thermae2000

In het schilletje van blauwe druiven zit een bijzonder stofje in de schil, resveratol genaamd, een krachtige antioxidant, die  onder andere beschermt tegen de negatieve gevolgen van UV-straling. Rimpel-verminderend!  

Baden terwijl je 'jonger wordt' én een glaasje Olivier geserveerd krijgt.

Thermae € 99,95 p.p.,

Fort Beemster

Daar waar soldaten vroeger de Noord-Hollandse Beemster en Amsterdam verdedigden, is dit Unesco monument nu omgetoverd tot een super-de-luxe eco chic spa.

 

Beauty behandeling
© Fort Resort Beemster

Je kunt er ook blijven slapen. Interieurontwerpster Osiris Hertman toverde de lokalen waar ooit de manschappen sliepen om tot luxe hotelkamers.

Fort Resort Beemster 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in