Mascara-lovers opgelet, er is nu droogshampoo voor je wimpers!

vrouw mascara retro vintage

In de categorie: 'We wisten niet dat we het nodig hadden, maar willen het onmiddellijk hebben': droogshampoo voor je wimpers.'

prinses diana mascara
© BBC

Over mascara kunnen we niet genoeg jubelen: het opent je blik, biedt meer expressie en helpt enorm bij het flirten dan wel je ontrouwe man onder de bus gooien.

make-up mascara olijfje
© .

Het heeft één nadeel: het blijft vrijwel nooit de hele dag zitten. Iets met beweging, traanvocht en talg van je huid. Bijwerken heeft niet altijd het gewenste resultaat: mascara aanbrengen op reeds be-mascara'de wimpers leidt al snel tot klonters, vliegenpootjes en ander plakwerk.

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher
© MAC

Alles eraf halen en opnieuw aanbrengen is geen doen als je on the go bent, dus schiet MAC je nu te hulp met droogshampoo voor je wimpers. De nieuwe ‘Lash Dry Shampoo Mascara Refresher’ (30 euro) breng je aan op de mascara die er al zit.

giraf wimpers
© .

De speciale polymeertechnologie verzacht de mascara en het bijhorende, zachte staafje zorgt ervoor dat je wimpers volledig gekamd en ontward worden, zonder dat je daarbij teveel kracht zet zodat ze beschadigd kunnen raken. Net als droogshampoo voor je haar geeft het ook meteen wat meer volume, voor een girafwaardige oogopslag. Goed om te weten: het werkt alleen op normale mascara's, bij de waterproof exemplaren is de droogshampoo redelijk kansloos.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in