Luxe bespaartip: 8 x de mooiste adventskalenders met korting

Door Kim Veldema
Adventskalender

De meeste beauty-liefhebbers kopen hun adventskalenders voordat de decembermaand begint. Heerlijk, om die vakjes te openen vanaf 1 december totdat de kerstdagen beginnen. Maar het is veel slimmer om ze nu te kopen, want dit cadeau der cadeaus wordt naarmate de maand vordert steeds betaalbaarder.

En dát is wel zo fijn shoppen in een tijd dat alles duurder wordt. Kun je van het geld dat je bespaart weer een mooi schoentje kopen. Of een tas. Of een jas (iets met een gat in de hand).

De 8 mooiste adventskalenders met korting  

Rituals

1. Rituals

Altijd een bestseller: de magische kerstboom van Rituals. Met 24 producten met een waarde van 160 euro, van geurkaarsen (vier stuks) tot zelfs een paar fullsize producten waar je nog tot lang na kerst van geniet. Van €99,50 voor €79,50.

Adventskalender

2. L’Oréal Paris

Verwen jezelf – of een ander – met de 24 producten in deze bestseller. Die nu ook nog eens ruim dertig euro goedkoper is. Van wimpers met volume tot verwennerij voor haar en huid, alles is even heerlijk.

Van €89,95 voor €58,45

Adventskalender

3. Clinique

Een adventskalender met de mooiste producten voor de huid, natuurlijk willen we die! Met onder andere: het bekende 3-stappen huidverzorgingssysteem, hydraterende crème, lippenstift, make-up remover en veel meer. Tip: google op verschillende online shops, dit exemplaar is - zeker wanneer afgeprijsd - razendsnel uitverkocht. Winkelwaarde: €270.

Van €95 voor €66,50

Adventskalender

4. Bobbi Brown

Goud en glitter: één blik op de adventskalender van make-upmerk Bobbi Brown (met een winkelwaarde van € 282) en je bent in hogere kerstsferen. Verhoog de feestvreugde met onder meer Extra Lip Tint Bare Raspberry, Smokey Eye Mascara en Extra Illuminating Moisture Balm.

Van €179,95 naar €107,95

Adventskalender

5. Zalando Beauty

Watertanden van deze adventskalender, die op zichzelf al een beauty is. Met maar liefst voor meer dan € 500 aan schoonheidsproducten. Verwen jezelf met klassiekers en nieuwe ontdekkingen van onder meer Augustinus Bader, Bobbi Brown, MAC, Estée Lauder en Foreo.

Van €129,95 voor €84,95

Adventskalender

6. Clarins

De ‘holiday set’ van Clarins is, geheel in stijl, kerstrood. Hij telt 12 hebberig makende doosjes met luxe gezichts- en lichaamsverzorging én make-up waarmee je een stralende kerstlook creëert. Reserveer maar vast een paar cocoon-uurtjes in de badkamer.

Van €84,25 voor €63,19

Adventskalender

7. Scento

Sommige adventskalenders zou je alleen al om het uiterlijk kopen, en dit is er zo een. Als je de deur en raampjes opent, verschijnen er onder meer een keramische hanger om te parfumeren, hand balm, bruisballen, Cherry Blossom & Freesia Douchegel, kamerparfum en 3 kerstdecoraties. En dat is nog maar een tipje van de sluier van deze snowy ‘Christmas collection’.

Van €56,95 voor €42,72

Adventskalender

8. Barber Pro

Natuurlijk denken we ook aan hem, en dat is een beetje uit eigenbelang. Een frisse en fruitige man is immers nooit weg. Oorspronkelijk bestemd voor mannen met snorren en/of baarden, maar jouw beau weet vast ook wel raad met o.a. de Brightening Face Mask (2x), Post Shave Cooling Mask (2x), Gentlemen's Mask (2x) en Face Putty (2x).

Van €46,35 voor €33,65  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in