Dít zijn de favoriete handcrèmes van Oprah Winfrey, Julia Roberts en Victoria Beckham

Zijn je handen droog en trekkerig door het gure weer? Met deze favoriete handcrèmes van celebs zijn ze in een mum van tijd weer 'ready for their close-up'!

Door Kim Veldema
Handcreme

We genieten massaal van het mooie winterweer, maar de kou heeft een groot nadeel: je krijgt er wel schrale handen van. De oplossing? Smeren, smeren, smeren. Handcrème is populairder dan ooit, met ‘dank’ aan corona. Deze drie crèmes zijn een feestje voor je huid volgens Oprah Winfrey, Julia Roberts en Victoria Beckham.

Julia Roberts zweert bij de 100% natuurlijke en diervriendelijke klassieker Weleda Skin Food. “Ik doe het op mijn handen nadat ik de afwas heb gedaan, en vervolgens smeer ik er ook mijn ellebogen en voeten mee in”, vertelde ze aan InStyle. “Voor je het weet heb ik die arme, kleine tube helemaal leeg geknepen.”

“Alleen al voor de geur gebruik ik alles van Byredo. Bedenker Ben Gorham is een vriend van me, dus ik heb alles uit zijn beautylijn geprobeerd. Hij maakt ook een heerlijke handcrème, de geur is gewoon ongelooflijk”, tipt Victoria Beckham aan Into the Gloss.

Kiezen voor één favoriete handcrème? Daar doet Oprah niet aan. Zij blieft er maar liefst twaalf: de keurig in bewaarblik gerangschikte La Chatelaine Deluxe Hand Cream Collection. “Ik noem het de Crayola (hét potloodmerk in de VS) ‘potlood-theorie’: waarom alleen voor primaire kleuren gaan als je ook ‘magenta’ en ‘gebrande sienna’ hebt? Stel je voor dat je dit blik met twaalf handcrèmes uit Zuid-Frankrijk opent: dat is nou mijn Crayola moment!”

Tot slot een eervolle vermelding van deze crème de la crèmes: Yu-Be Moisturizing Skin Cream (actrice Lucy Liu) en Aquaphor Healing Ointment (actrice Charlize Theron)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in