De beste kapper van Nederland zit in... Helmond!

Coiffure Awards
© Coiffure Award

Afgelopen zondagavond zijn de winnaars van de Coiffure Awards bekendgemaakt tijdens hét kappersevenement van het jaar. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond werd, voor de derde keer in zijn glansrijke carrière, uitgeroepen tot 'Hairdresser of the Year'.

Vier keer in de prijzen

Tijdens deze 31e editie van de Oscars onder de kappersprijzen beloonde een gerenommeerde nationale en internationale jury Arjan Bevers naast de hoofdprijs ook met de Coiffure Award voor zijn Team Avanti Kappers uit Helmond, de award voor Dames Noord Brabant, Limburg en Zeeland èn de Pers Award.

'Dit was mijn droom'

Bevers over zijn viervoudige winst en de reden om mee te doen aan de Coiffure Award:

Coiffure Award Arjan Bevers
© Coiffure Award

“Dit is hetgeen waarvan ik altijd heb gehoopt dat het zou gebeuren. De Hall of Fame van de Coiffure Award is alles, vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom en hoe mooi is het dat deze nu is uitgekomen.”

Dit zijn de andere winnaars

Naast de 4 onderscheidingen voor Arjan Bevers werden er nog 9 Coiffure Awards uitgereikt. Hakan Alacali won de eerste prijs voor de categorie ‘dames in regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel’.

Bjorn la Tulippe werd eerste in de categorie ‘dames in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland’ en Juliette den Ouden nam de award mee naar huis voor het onderdeel ‘dames in regio Noord-Holland en Flevoland’. Louise Vlaar won in de categorie ‘heren Noord’ en voor de ‘heren Zuid’ mocht Ilkay Sökmel de award in ontvangst nemen.

In de categorie ‘Avant-Garde’ won Monique van Baal uit Zeist terwijl Dagmar Goede de bijzondere prijs van ‘Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year’ in ontvangst nam.

De ‘Consumer Award’, die ook dit jaar werd gekozen door het Nederlandse publiek, ging naar Paula Herbrink. Tot slot werd Dorien van Hoof door de jury geprezen als ‘Young Talent’. ​​De ANKO Ondernemers Award werd uitgereikt aan Ria Dierking.

Openingsbeelden: Fotografie: Ivo de Kok | Visagie: Mireille Bevers-Brunt | Styling: Annet Veerbeek

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in