Dag, The Rachel: The Monica is hét kapsel van het moment

Eindelijk krijgt Monica eens haar momentje om te shinen.

Monica Geller Friends

Lang leve TikTok voor beautytrends. Dat zal ook Courteney Cox roepen deze week. Zij ging namelijk mega-trending op het platform. Met haar lokken uit Friends.

Het was altijd ‘The Rachel’ die iconisch was, het kapsel van Jennifer Aniston in de serie dus. Maar nu is het officieel ‘Monica Hair’ wat iedereen lijkt te willen.

Lees: de soort van bob met laagjes die Courteney jarenlang had als Monica Geller. Friends beleeft sowieso een enorme opleving onder de jongere generatie dankzij streaming. En je zal maar voor de eerste keer in je leven tegen dit soort plaatjes oplopen.

Monica Geller Friends

Hartstikke viraal, kijk hier maar.

Hoe je er aan komt? Nou ja, met een flinke ronde borstel natuurlijk, en een goede volumiser en heat protector. O, en TikTok als handleiding, want daar is de app sterk in. Mocht je nog niet over de brug zijn en wel van beautyhacks houden, misschien toch maar eens een accountje aanmaken (posten hoeft niet, beloofd).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in