5x fijne haarmaskers voor gezonde nieuwjaarlokken

Daahaag statische, droge punten!

haarmasker

In de winter blijf je aan het smeren. Op je gezicht, de rest van je huid, maar ook in je haar. Om te voorkomen dat je voor het eerste zonnetje zich weer laat zien al een bos stro op je hoofd hebt, kun je jezelf maar beter af en toe trakteren op een fijn haarmasker.

Genoeg januariavonden om met handdoek op je hoofd op de bank te zitten, toch?

Deze vijf hoog aangeschreven toppers pakken zelfs de meest weerbarstige coupes grondig aan.

1 – Olaplex No. 8 (29,50 euro)

Olaplex

Volgens velen ‘de Rolls-Royce onder de maskers’ en niet voor niets al zo lang zó populair. De nummer 3 is het beroemdst, maar de nummer 8 is een echt masker, speciaal voor beschadigd haar. Lees: enorme vochtboost.

2 – Christophe Robins Color Shield Mask (33,50 euro)

Christophe Robin

Naar de man achter de lokken van Jennifer Aniston (en Reese Witherspoon, en Anne Hathaway…) luisteren we graag. Zijn masker voor gekleurd haar is een ware bestseller geworden, en na een keer gebruik snap je al direct waarom.

3 – Grow Gorgeous Intense Thickening Hair & Scalp Mask (30 euro)

Grow Gorgeous

Een van de eerste merken die zich ook op je hoofdhuid richt, en dat verschil merk je direct. Voor zichtbaar meer volume, meer glans en een gezondere talgproductie. Perfect voor fijn haar dat snel vet wordt.

4 – Bleach London Reincarnation Mask (11,95 euro)

Bleach London

Een opleving voor droog en pluizig haar. Temt, maakt glad en is ook goed voor geblondeerd haar. En helemaal niet duur. Het is ook een cult-product aan het worden onder beauty editors, dat is ook altijd een goed teken.

5 – Ouai Mask for Fine to Medium Hair (37,45 euro)

Ouai

De producten van Ouai zijn Meestal iets prijziger, maar o zo goed. Een beroemder haarmerk kunnen wij momenteel niet noemen. Voor soepel en glanzend haar, nooit zwaar. Waarschuwing: als je aan Ouai begint, wil je álles van dit merk kopen. Gelukkig nu ook goed verkrijgbaar in Nederland.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in