5 nagellakkleuren die perfect zijn voor deze winter

Geen zin in wéér kerstrood? Laat je inspireren.

winternagellak

Nagellak hoort bij de feestdagen als oliebollen bij 31 december. Maar als je eenmaal je kleur hebt gevonden, stap je er niet zo heel snel meer van af. Wil je deze decembermaand eens heel iets anders, probeer dan een van deze vijf ultieme wintertinten.

1 – Dieprood

winternagellak

En dan bedoelen we ook écht dieprood. Altijd in de mode, altijd verkrijgbaar en weer net even anders dan standaard va-va-voom rode nagels. Shop bijvoorbeeld Chanel Le Vernis in de kleur Désir of Essie’s Wicked.

2 – Gitzwart

winternagellak

De Little Black Dress onder de winternagellakjes, want past bij elke huidskleur en is altijd chic. Zorg wel voor een goede topcoat, want zwarte lak is alleen mooi in echte hoogglans. Toppers zijn OPI’s Black Onyx en Gucci’s Crystal Black.

3 – Chocoladebruin

winternagellak

Cacaobruin is lekker rijk van kleur en heerlijk neutraal. En nog klassiek ook, wat wil je nog meer? Kan met een glittertje of zonder. Kijk eens naar de Brun Bistre van Hermès en Essie’s Sleigh It.

4 – Evergreen

winternagellak

Groen als een donker bos, ook het liefst goed glanzend gedragen. Pas op dat je niet doorslaat naar kerstboomgroen. Kies bijvoorbeeld voor de Néonail Lady Green of Pining for You van Orly.

5 – Midnight blue

winternagellak

Iets romantischer dan zwart, maar wel lekker intens. Blauw en kou gaan natuurlijk hand in hand, maar ga vooral voor iets met een warmere ondertoon om het iets minder onderkoeld te maken. Essies Carols and Caviar is een hele mooie, net als Rimmels Moonlight Magic.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in