5 gadgets die je in een oogwenk een Hollywood-huidje geven

Goed afgekeken bij de visagisten van de Oscar-sterren.

Margot Robbie

Award season zit er weer op, maar het grote beauty-genieten moet eigenlijk nog beginnen. We hebben weer heel wat goede tips van visagisten gehoord de laatste weken. Voor een showbizz-glow bijvoorbeeld. Precies wat we willen nu de lente er aan komt.

Deze gadgets zijn weliswaar niet de goedkoopste beauty buys ooit, maar voor de prijs van een paar facials (of in het geval van nummer één eerder tien of twaalf) heb je wel mooi je eigen krachtpatser in huis waar je jaren plezier van hebt.

1 – Lyma Laser (starter kit voor 2400 euro)

Lyma Laser
© Lyma

Hear us out: dit is natuurlijk een excessief bedrag. Niet voor niets wordt deze kit onder andere bij Harrod’s verkocht. Maar het schijnt ook echt als een malle te werken, dus we willen je ‘m niet ontzeggen. De Lyma vermindert roodheid en stimuleert de spieren in je gezicht om te verstevigen. Het is het geheim achter de leeftijdloze glow van Kate Hudson. En ook La Paltrow is fan.

2 – Nurse Jamie Nuvibe RX Amethyst Massaging Beauty Roller (86,50 euro)

Nurse Jamie
© Nurse Jamie

Een stuk betaalbaarder, maar een celeb-favoriet in zijn eigen recht. Met deze roller kom je snel van opgezwollen ogen af en maak je je huid heerlijk glad. De stenen kop vibreert 6000 keer per minuut en je huid wordt er strakker en wakkerder van. Jessica Alba is fan.

3 – NuFace Mini+ starterkit (270 euro)

NuFace
© NuFace

Wellicht een bekende naam en een bekende look, want dit apparaatje doet al even de ronde. En terecht, want in een paar minuten heb je er een facial-waardig resultaat mee. Gladdere huid, gelifte look, betere complexie, fijne glow. En dat allemaal dankzij micro-currents.

4 – Solawave (142 euro)

Solawave
© Solawave

Vaste prik in de koffer van een A-list visagist, deze stickjes met roodlichttherapie. Je kunt jezelf er dagelijks in maar vijf minuten mee behandelen en boost dan direct je collageenproductie terwijl je fijne lijntjes tegengaat. Ook hier zijn micro-currents aan het werk, om te verstrakken. Reese Witherspoon en Nicole Kidman zijn groot fan.

5 – Ziip (490 euro)

ZIIP
© ZIIP

Nano-currents en micro-currents liften je gezicht en geven je een fijne glow. Een gouden combinatie, ontwikkeld door schoonheidspecialiste van de sterren Melanie Simon. Zij neemt onder andere Margot Robbie, Jennifer Aniston en Kim Kardashian regelmatig onder handen, dus dan weet je dat je goed zit.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in