3 zilvershampoos die je echt eens wilt proberen

Inclusief een BN’er-tip en voor elk budget.

zilvershampoo
© Innersense

Of je nou blond/geblondeerd bent of echt grijs aan het worden: te geel is nooit te bedoeling. En met zilvershampoo ook helemaal nergens voor nodig bovendien.

Budget: Guhl Zilverglans (8 euro voor 250 ml)

Guhl
© Guhl

Bouwkundige der natie Bob Sikkes (Kopen Zonder Kijken) vertelde Nouveau’s Claudia onlangs dat hij zijn negentiende grijs is. Noem hem een ervaringsdeskundige dus, en eentje die er goed uitziet met grijs. Zijn geheim is al sinds jaar en dag de zilvershampoo van Gühl, deelt hij met de LINDA. Een klassiekertje, net als Bob zelf.

Best of both worlds (de middenklasser dus): Kérastase Blond Absolu Bain Ultravoilet (20 euro voor 250 ml)

Kérastase
© Kérastase

Een enorme online hit die lekker neutraliseert, direct werk en je haar ook beschermt tegen invloeden die het juist koperiger maken. Werkt langer dan andere zilvershampoos, beloven vaste gebruikers. Met hyaluronzuur en Edelweiss (Eééédelweiss!). En je hebt er maar een klein beetje van nodig, zoals dat gaat met dit soort kappersmerken.

Bougie: Innersense Bright Balance Hairbath (35 euro voor 295 ml)

Innersense
© Innersense

Een heerlijke nieuwe lijn van het wellnessmerk, voor asblond, grijs en wit haar. Ruikt heerlijk, brengt je haarkleur in balans en beschermt ook nog eens. Met appel- en rijstextracten om vocht aan te trekken en een zachte reiniging door kokos- en rijstzemelen. Een beautybehandeling in een fles.

Uitproberen maar!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in