Zo verdeelde Sandra Reemer haar erfenis

Door Kim Veldema
Zo verdeelde Sandra Reemer haar erfenis

Vorige maand overleed op 6 juni zangeres en presentatrice Sandra Reemer aan de gevolgen van borstkanker. Ook na haar dood blijkt wat een groot hart deze vrouw had.

Sandra was naar verluidt een vermogende vrouw, die in haar leven nooit geld over de balk smeet. 

Brabantse woningVlak voor haar overlijden zou ze haar Brabantse woning hebben verkocht. Goede vriend Addy van den Krommenacker: "De verkoop was rond. Ze was al bij de notaris geweest en bezig om alles in te pakken. Daar heb ik Sandra anderhalve week voor haar dood zelfs nog bij geholpen." 

Bekijk ook: BN'ers, vrienden en familie nemen afscheid van Sandra Reemer

Groot hartSandra was niet getrouwd en had geen kinderen. Ze zou haar erfenis willen doneren aan kinderen in ontwikkelingslanden, iets wat haar nauw aan het hart lag. In 2008 richtte ze zelfs haar eigen foundation op; de Sandra Reemer Foundation (SRF), die zich inzette voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. In 2013 werd deze opgeheven. "Het viel me steeds zwaarder om de stichting draaiende te houden", zei Sandra destijds. "En naast veel mooie momenten, waren er ook momenten van frustratie. Ik ben door sommige mensen namelijk gewoonweg misbruikt in mijn passie voor mijn SRF-missie. Vooral dat laatste is hard bij me aangekomen." 

En ook was ze jarenlang ambassadrice van het Liliane Fonds.