Zien: Jennifer Lopez viert 50ste verjaardag in gouden gladiatorjurk

Zien: Jennifer Lopez viert 50ste verjaardag in gouden gladiatorjurk

Jennifer Lopez is woensdag 50 jaar oud geworden en vierde dat groots. Ze droeg voor de gelegenheid een goudkleurige gladiatorjurk van Versace.

Jennifer hield haar feest in de tuin van Emilio en Gloria Estefan in Miami. Volgens een genodigde waren er 'meerdere tenten en de aankleding was modern met heel veel wit en goud', zo meldt entertainmentsite E! Online.

Naast Gloria en Emilio waren DJ Khaled, DJ Cassidy, Ashanti en Fat Joe van de partij. De gasten dansten op Jennifers hits tot in de vroege uurtjes.

Enorme taart 

Bij een verjaardag hoort taart. En in het geval van de zangeres was dat een enorme goud- met zwartgekleurde taart. En het mocht wat kosten, want het spektakelstuk bedroeg maar liefst 10.000 dollar.

Hij bestond uit tien lagen, was bedekt met eetbaar goud, versierd met Swarovski-kristallen en moest door vijf man naar binnen worden gedragen.

Erna gaf Jennifers dochter Emme een miniconcert. Het feest werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. 

'Jenny from the Block-feest'

Jennifers verloofde Alex Rodriguez deelde een video op Instagram. "Vanavond was een Jenny from the Block-feest, en we verplaatsten het van de Bronx naar 305!', zo schreef de voormalig honkballer waarmee hij verwees naar het kengetal van Miami.

Bronnen: E! Online, InstagramBeeld: AFPElke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in