Single en op zoek? Er komt een enorm speeddate event aan!

dating speeddate

De grootste rest voor een relatie is vermoedelijk samen een flatpack in elkaar zetten zonder ruzie te krijgen, maar dat is voor later. Eerst moet je elkaar leren kennen!

Wil je een informele (en grappige) manier kennis maken met andere singles, dan kun je op zaterdag 4 februari terecht bij Ikea Utrecht. Voor Date voor de Planeet worden verschillende delen van de showroom en het restaurant omgebouwd tot intieme dateplekken zodat er volop gedatet kan worden.

ikea speeddate event
© Ikea

Er is plek voor ruim duizend singles en iedereen vanaf 18 jaar kan zich aanmelden. Je kunt na 19:00 terecht voor een date bij LED-kaarslicht en kunt mensen ontmoeten in het restaurant, maar ook een gezellig gesprek houden op een showroombed.

Goodiebag

Iedereen krijgt een goodiebag gevuld met onder andere ‘gespreksstarters’, handig voor een date die iets stroever verloopt. Om 20.00 uur begint het speeddaten en tot 21.30 uur gaat elke vijf minuten (met pauzes tussendoor) de ‘buzzer’ om de volgende date in te luiden. Na afloop van de daterondes blijft het restaurant nog even geopend zodat er nagepraat kan worden, mocht je met iemand meteen een klik hebben. 

Energie besparen

Door vrijgezellen samen te brengen, wil de Zweedse meubelreus hen - met een vette knipoog - helpen om in de koudste maanden wat energie te besparen. Eén huishouden verbruikt immers minder energie dan twee en de thermostaat kan zelfs een graadje lager tijdens een succesvolle date. Zo veranderen de koudste dagen van het jaar misschien wel in de warmste dagen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in