Met Pasen op pad: deze huisjes zijn nog te boeken!

Het heerlijk lange Paasweekend staat weer voor de deur, en deze dagen lenen zich dan ook perfect voor een kleine getaway in eigen land. Hoewel Pasen dichtbij is zijn deze pareltjes van huisjes nog te boeken. Ready, set, reserveer!

Vakantiepark Westduin
Vakantiepark Westduin
© Vakantiepark Westduin

Landal Residence Westduin

Knus verborgen tussen de Noord-Hollandse duinen vind je Landal Residence Westduin – een complex met fijne, luxe strandappartementen op loopafstand van het strand. Ontsnap tijdens het Paasweekend aan de dagelijkse sleur door je onder te dompelen in de rust en ruimte die het kustgebied met zich meebrengt. De luxueuze interieurs van de appartementen dragen absoluut bij aan het vakantiegevoel, evenals de gelegenheid om te gaan wandelen of fietsen door de duinen.

Atelier Gaasterland

In the mood voor rust en groen? Breng dan een bezoek aan Atelier Gaasterland – een knus designhuisje in het hart van het bos bij het Friese Oudemirdum, gelegen aan het einde van een lange oprijlaan. Atelier Gaasterland zit vol design, vintage, kunst en nog meer moois. Zo vind je er moois van Piet Hein Eek, Eva Claessens en Huizen Holland. Kortom – bij Atelier Gaasterland geniet je in alle rust van de natuur, maar dan wel in stijl.

Vrijhaven Zwier

Vertoef je liever aan het water dan in het groen, dan ben je bij Vrijhaven Zwier aan het juiste adres. Je logeert in de haven en zowel varen als suppen behoren tot de mogelijkheden. In restaurant de Huiskamer wordt er heerlijk voor je gekookt – in het weekend helemaal vegetarisch en biologisch. In de Zwierwinkel vind je lekkers en leuks om mee te nemen, bijvoorbeeld als je het water op gaat.

De Zeeuwsche Hoeve

De romantiek en het pittoreske van het boerenland ervaar je bij De Zeeuwsche Hoeve op het eiland Schouwen Duiveland. De prachtige boerderij (die niet voor niks tot cultureel erfgoed is benoemd) uit 1879 wordt omringd door wilgen, populieren en fruitbomen en ligt vlak bij het monumentale havenstadje Zierikzee. Logeren kan in één van de sfeervolle B&B huisjes of in een luxe gastenverblijf geheel in cottagestijl.

De Zeeuwsche Hoeve
© De Zeeuwsche Hoeve

B&B van Amsterdam

Wil je juist genieten van een citytrip op eigen bodem, dan is B&B van Amsterdam the place to be. Hoewel de naam anders doet vermoeden is deze B&B gelegen in hartje Middelburg. Het historische pand is uiterst sfeervol en gasten zijn lovend over hosts Petra en Stefan en het heerlijk verse ontbijt dat ze verzorgen. B&B van Amsterdam is ook de perfecte uitvalsbasis om plekken in de nabijheid van Middelbrug te ontdekken.