Je kunt nu overnachten in deze prachtige Italiaanse villa uit The White Lotus

Serie nog niet gezien? Haast je naar HBO Max!

Villa Tasca

Je kunt bijna niet meer om The White Lotus heen nu Jennifer Coolidge helemaal de vrouw du jour is en seizoen twee nog meer awards lijkt te gaan winnen dan seizoen één.

Maar hoewel wij erg genoten hebben van het tweede seizoen en alle gekte van Tanya en co., was het toch vooral Sicilië dat de show stal. En dan echt niet het hotel van handeling alleen.

Als twee van de hoofdrolspelers een dagje uit naar Noto en Palermo gaan, slapen ze in het fantastische Villa Tasca en laat die villa nu net op Airbnb zijn beland!

Villa Tasca

Het landgoed biedt plaats aan acht gasten met vier slaapkamers met een eigen badkamer en een tuin van twintig hectare mét zwembad. En dat in toch best een hectische stad. Dat is nog eens ontsnappen op luxe.

Villa Tasca

Je waant je hier helemaal in de 1500’s, bent omringd door Italiaanse kunst en design, vloerkleden, gepolijste stenen vloeren en hoge plafonds.

Maar er is ook een muziekkamer, een biljartkamer, een eigen bar en natúúrlijk boek je zo’n villa met een complete staf.

Villa Tasca

Pure luxe, White Lotus-style. Je boekt de hele villa vanaf ongeveer 5.500 euro per nacht (minimaal drie nachten per verblijf).

Wanneer gaan we? Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in