Ga op de Oranje-tour en maak óók je eigen Arubaanse scrub in dit resort

Do as the royals do, Aruba-editie.

Bucuti Aruba

Het is nu al een legendarisch momentje uit de Oranje-reis langs de Cariben. Amalia die haar ongeloof uit als haar vader zegt dat hij niet weet wat scrub precies is. “Sorry, maar je woont met vier vrouwen.”

De koning, koningin en prinses volgden bij Royal Aruba Aloe een workshopje ‘maak je eigen scrub’, en dat is ook voor de gewone burger weggelegd. Sowieso kun je gewoon een rondleiding boeken bij het bedrijf zelf. Maar er is ook een fijn luxe hotel dat de workshop van de royals aanbiedt.

Bucuti Aruba

En dat lijkt ons toch nóg veel fijner. Mocht Aruba op je bucketlist staan, mogen we dan een paar nachtjes in het Bucuti & Tara Resort aanraden?

Een expert van Aruba Aloe komt op het resort langs om je in 30 tot 45 minuten alles te vertellen over aloë vera en je te helpen je eigen scrub te maken.

Een uniek souvenir dat dus ook in drievoud mee terug naar Huis ten Bosch gaat. Al durven wij ons af te vragen of Willem-Alexander zich eraan durft te wagen.

Bucuti Aruba

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in