5 heerlijke spa's in Zwitserland!

5 heerlijke spa's in Zwitserland!

Voor nu óf als voorpret voor de winter.

Voor wie nog een fijn, nieuw wintersportadresje zoekt is er goed nieuws. In december opent Six Senses Crans-Montana haar deuren in Zwitserland op twee uur rijden of treinen van Geneve.

5 heerlijke spa's in Zwitserland!

Het biedt luxe met een hoofdletter L in 45 kamers met een balkon en diverse suites.

5 heerlijke spa's in Zwitserland!

Voor het hotel ligt de Valais-vallei, links zie je de Matterhorn liggen, rechts het Franse Mont Blanc Massief. Wintersportliefhebbers kunnen er genieten van het ski-in, ski-out principe: je staat meteen op de piste.

5 heerlijke spa's in Zwitserland!

Het interieur bestaat vooral uit hout en natuurlijke materialen en is zo duurzaam mogelijk gebouwd. Je vindt er een zonterras, twee restaurants (waarvan eentje met vooral de Japanse keuken) en een bar.

5 heerlijke spa's in Zwitserland!

Spectaculair is de spa van 2043 vierkante meter, met negen behandelkamers, een innovatieve Stretch Pod (een float waarin je kunt stretchen na een middagje op de piste), een hypermoderne gym en een yogastudio.

5 heerlijke spa's in Zwitserland!

Daarnaast is er een groot indoor zwembad dat leidt naar een buitenbad, een apart zwembad op het dakterras en nog alles wat je kunt bedenken aan sauna's, stoombaden, hammams, hot tubs en een koud dompelbad.

Voor wie niet kan wachten om naar Zwitserland te gaan om te spa'en: het land telt meer pareltjes, zoals het Chedi Andermatt, bekend om vooral Aziatische behandelingen. 

Het Dolder Grand in Zurich is al sinds 1899 een legende als het aankomt op luxe en een spa om je uitgebreid in te laten pamperen.

7132 Hotel in Vals is een sterk staaltje moderne architectuur met een prachtige spa die gebruik maakt van thermale bronnen. In de omgeving kun je in de zomer heerlijk wandelen en in de winter alles in de sneeuw doen wat een wintersporter maar wil doen.

Voor wie het wel iets minder luxe mag: boek een dagje in Mineralbad & Spa Rigi Kaltbad. Het ligt op een berg en kijkt uit over het meer van Luzern, mensen komen al 600 jaar naar deze plek vanwege het warme water van de Drie Gezustersbron. Verblijf boek je dan gewoon los, naar wens, in de buurt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in