3 hotels net over de grens voor het ultieme anti-winterdipverblijf

Daar knapt een mens van op!

LA BUTTE AUX BOIS

Is het je allemaal iets te koud/nat/grauw deze dagen? Boek dan een lekker nachtje weg in België. Even helemaal weg, maar toch dicht bij huis. Deze drie hotels leggen je heerlijk in de watten.

Hotel FRANQ (Antwerpen)

hotel franq

Niet alleen zit je hier in een heerlijke stad waar je direct al vrolijk van wordt, dit hotel biedt echt alles voor ultieme ontspanning. Van een heerlijke gastrobar waar je de lekkerste romige truffelpasta bestelt tot een eigen speakeasy (Dry January zit er bijna op, toch?), fantastische bedden en de fijnste verzorgingsproducten. Luxe, luxe, luxe.

La Butte Aux Bois (Lanaken)

La Bute Aux Bois

Een heerlijk Relais & Chateau in de Limburgse natuur. Overdag geniet je van de buitenlucht, ’s avonds profiteer je van een van de verwenarrangementen van het hotel, gericht op foodies, wellnessliefhebbers en levensgenieters. Het Just Breathe-arrangement bijvoorbeeld omvat ontvangst met bubbels, een yogales of bootcamp en een viergangendiner (naast je overnachting natuurlijk).

Mercure Han-Sur-Lesse

Marcure Han-Sur-Lesse

Een romantisch ogend Mercure vol warme kleuren en houtdetails waar je je direct helemaal thuis voelt. Restaurant Merlesse staat voor verwennerij, het eigen zwembad maakt het helemaal af. En overdag laaf je je aan de schoonheid van de Belgische Ardennen. Een perfecte reset.

Met wie ga jij?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in